OM ÖREBRO VOLLEY

Klubben grundades 1966 under namnet KFUM Örebro Volley och har spelat 34 år i följd i Elitserien Damer. Historiskt sett har klubben haft en lysande historia och har bärgat 10 SM guld och 25 SM medaljer. Hemma arenan har under alla år varit Idrottshuset Örebro. 2004 delades KFUM Örebro Volley i en elitverksamhet (Örebro Volley) och resterande verksamhet för att stärka respektive verksamhet. Klubbarna har idag ett tätt samarbete.

Under de senaste åren har klubben återigen kunnat etablera sig i toppen av Elitserien och under förra säsongen, 2019/20, vann vi Grand Prix 2020 som innebar klubbens första seniorguld sedan SM-gulden 2008.

Medlemskap

Vill du vara en del av Örebro Volley?
Medlemskapet i klubben är kallat Volleybollens Vänner (VoV) och täcker hela säsongen. Medlemskapet kostar

990 kr för vuxen, 590 kr för pensionär/student

Som VoV-medlem får du ett säsongskort som ger dig fri entré och en gofika (dryck + kaka) till samtliga hemmamatcher under säsongen 2020-21.

Du kan köpa ett medlemskap via klubbens bankgrio (794-96 47) eller Swish 123-4452082. Det går också att köpa medlemskapet i samband med våra hemmamatcher.

Under säsongen 2020-21 och de begränsningar som tillkommer matcherna gällande publik finns det ingen garanti att kunna se matcherna live i Idrottshuset. Vid de tillfällen vi får ta in publik kommer vi däremot prioritera säsongskortsinnehavare men även här kan det tillkomma begränsningar. Vid sådanna tillfällen är det den klassiska metoden av först till kvarn som gäller. Förboka din plats till senast 48 timmar innan matchstart.

Livesändningar

Vill du se på volleyboll under säsongen så samlas hela elitseriens livesändningar under serieportalen volleytv.se. Här kan du stötta Örebro Volley när du köper en match eller ett abonnemang genom att välja Örebro Volley som din supporterklubb. När du väljer en supporterklubb går pengarna till klubben.

MÅLSÄTTNING

  • Siktar på ett 11:e SM-guld och det ska vi uppnå senast 2024.

  • Vi vill fortsätta bidra till Örebros tätposition när det gäller idrott och öka intresset för volleyboll.

  • Vi ska vara en proaktiv förening som bidrar till att utveckla ledarskapet inom Örebros näringsliv, genom vår coachutbildning.

  • Vi ska vara en förening som syns, närvarar och medverkar för att skapa intressanta möjligheter för såväl enskilda individer som företag.