Denna match har varit otursföljd och uppskjuten två gånger tidigare pga av corona och även av inbrott i Gislaveds omklädningsrum, tyvärr så fortsatte oturen förfölja Gislaved även i denna match. I slutet av första set så skadar sig Tara Daerden Gislaveds spikerstjärna och bäste poänggörare så här långt in i serien, Första rapporterna säger en skada på hälsenan men hur mycket är inte klarlagt ännu. Vi fick en pratstund efter matchen med tränaren Jonas Svantesson.

Säker vinst med 3-0 men oturen förföljer Gislaved i denna match, vad säger du om matchen?
Riktigt tråkigt för Gislaved och framförallt för Tara att hon blir skadad och måste utgå, vi får hoppas på ett snabbt tillfrisknande så att Tara kan spela igen.
Matchens första tio minuter var riktigt bra från båda lagen, det var ställnings krig och båda lagen vann sin side-out framtill att vi fick några serveomgångar där vi kunde få grepp om setet och kunde glida ifrån till 25-15., Tara skadar sig vid 21-14 och det påverkar så klart Gislaved som under resten av matchen måste stuva om i laget och vi lyckas kontrollera händelserna efter det på ett mycket bra sätt. De senaste matcherna har vi kunnat spela runt mycket på laget och gjorde även det idag och alla som startar och kommer in visar upp mycket bra form och vi har en mycket stabil grund att stå på.
Vi har utvecklats väldigt mycket i vårt grundspel och vii kan spela med många spelare på varje position som gör att vi lan förändra spelet efter dagsform och det lovar väldigt gott inför framtiden.
Nästa match
Onsdag kl 19:00 mot Lindesberg i Linde Arena
Nästa hemmamatch
Lördag kl 15:00 mot RIG Falköping
Se matcherna live på volleytv.se
Bild: Daniel Lubner
/Klubben