Derby och publiken välkomnas till Idrottshuset men givetvis med respekt för pågående pandemi.

På tisdagskvällen blir det säsongens första derby mellan Örebro och länsrivalen Lindesberg. En match där vi får möjlighet att öppna upp för upp till max 300 personer.

Idrottshuset är en stor anläggning och det ska inte vara några större svårigheter att hålla avstånd till andra åskådare. Publik använder sig av entrédörrarna på kortsidan mitt emot Eyrabadet. Det bästa och det som vi rekommenderar är att köpa biljetter via swish, se information längst ner i denna artikel.

In till själva Stora Hallen finns sex olika publikingångar. Alla sex ingångar är öppna och vi ber publiken att sprida ut sig, det finns gott om utrymme. Vi kommer endast använda oss av varannan bänkrad. Personer i samma sällskap kan sitta tillsammans, annars gäller minst två meters avstånd.

Matchen startar kl 19:00. Vi ber publiken komma i god tid så att vi minimerar kön i entrén.

Cafeterian är öppen, här gäller givetvis avstånd.

Efter matchen ber vi publiken lämna arenan i lugn och ro och tänka på avstånd. För att minimera möten mellan olika arrangemang/träningar har vi blivit hänvisade att i första hand använda utgångarna i trapphörnen.

Så här köper du biljetter på ett säkert sätt.

Swisha till Örebro Volley 123-4452082

OBS. Du kan även betala kontant i entrén. Vill du betala i entrén (eller kiosken) rekommenderar vi att du har din betalning redo innan du kommer fram för att minimera köbildning.

Vuxen 100 kr

Student/Pensionär 50 kr

Ungdom 13-18, 20 kr

Barn under 12 år har fri entré

Vill du stödja oss med ett säsongskort

Vuxen 990 kr (alla hemmamatcher inkl slutspel)

Ungdom/Pensionär 690 kr

Du hämtar ditt säsongskort i entrén när du visar upp din betalning

Välkomna

/ klubben