Fjolårets nyförvärv, Cornelia Rosenqvist, har skrivit på för sin andra säsong i Örebro Volley! Cornelia är fostrad i Lunds VK och kom till klubben efter tre år i Hylte/Halmstad. Hon har under säsongen varit med och pushat fram till en hög konkurrensnivå bland klubbens centrar.

Det blir glädjande en andra säsong i Örebro Volley! Vad är det som lockar dig kvar i klubben?
Har haft fantastisk roligt tillsammans med tjejerna, på & utanför plan vilket har varit en stor bidragande faktor. Att ha Svante ännu en säsong känns som en stabil grund då vi lärt känna varandra gör att man enklare kan förstå hans mål & ambitioner med träningarna, framtida matcher & mål. Är otroligt nöjd & glad över min första säsong i Örebro, men tror att förutsättningarna för kommande säsong är ännu bättre & jag vill ge & göra ännu mera i Örebro volley.
Hur var det första året i Örebro Volley och hur tycker du den gångna säsongen har varit överlag?
Tycker att det på plan, var otroligt rolig säsong  men vi saknade publiken & dess positiva effekter på spelet. Även utanför var det lite tufft att flytta till en ny stad under en pandemi men ångrar absolut ingenting.
Vad ser du mest fram emot den kommande säsongen?
Att umgås dagligen med de härliga tjejerna & allt som hör volleyboll till. Bli större & bättre på allt som spelare & som person. Är en ambitiös perfektionist så nöjer mig sällan med bra, kan alltid bli bättre, hehe.
Utöver fystränaren Lauras träningsschema, hur ser sommarplanerna ut?
Heltids arbete under sommaren, ledigheter i Skåne & Halland med sol & vänner/ familj. Samla kraft & energi inför kommande säsong!
Bild: Daniel Lubner
/Klubben