På lördag kl 12:00 slår vi upp portarna till en riktig fest i Idrottshuset. Ta med familjen vänner och kollegor och upplev både idrott när den är som bäst och en rad  aktiviteter som ska dra in pengar till välgörande ändamål.

Örebro Volley bjuder tillsammans med ett 50-tal företag alla Örebroare på höstens mest intressanta match, svenska mästarna Engelholm i en ren seriefinal mot Örebro. Men det är vad som sker inne i sporthallen. Utanför i korridorerna pågår minst lika intressanta saker.

Kom och bjud på någon av Stadsmissionens tio auktioner, perfekta julklappar. Köp 50/50 lotter eller prova chokladhjulet. För de små finns en spännande fiskdamm med jättefina priser. Vivallabaserade föreningen For the People är på plats med spännande internationella maträtter och kaffebröd, perfekt till lunchen en småkylig lördag i advent. Både Nyckelfonden och Bröstcancerföreningen Hilda i Örebro Län är på plats och ger dig möjligheten att ge en julgåva som alternativ till traditionella julklappar.

Är inte volleybollen underhållning nog så fyller vi på med både musik och poesi. Helt enkelt så kommer det finnas något för alla den här eftermiddagen i Stora hallen i Idrottshuset.

Sluta nu deppa över ”ingen Rådhuskalender”, ”ingen O helga natt”, ingen ….

Nu startar vi en ny tradition, boka in familjen och kompisarna på en riktig julfest i Idrottshuset på lördag från 12:00. Javisst ja, och så är det volleyboll mellan Örebro – Engelholm också… matchstart 13:00 ! Kom i tid!

Change the game with us

/klubben