Efter toppmötet i helgen står Örebro för ett derby i Lindesberg, Lindesberg har haft en tung säsong och ligger näst sist i serien men ett derby är alltid ett derby. Vi fick en pratstund med tränaren Jonas Svantesson.

Hur ser det ut i truppen efter toppmötet i helgen+
Det känns bra tycker jag, vi tog såklart ledigt på söndagen men sen kör vi förfullt både måndag och tisdag, alla är på plats och det är en väldigt bra vecka vi har framför oss med mycket träning och två matcher som förberedelser för det kommande slutspelet.
Derby mot Lindesberg, vad ser du på matchen?
Lindesberg krigar för att sätta sitt spel och lyfta en nivå inför avslutningen av säsongen, det kan bli kval och jag tror att de vill komma så förbereda som möjligt för det. Så vi måste vara fullt förbereda på ett Lindesberg som kommer att gör allt i sin makt för att vinna varje boll och få ihop laget med en bra insats som de kan fortsätta bygga på.
Hur behöver vi spela för att ta med oss 3 poäng hem till Örebro?
Med noggrannhet och aggressivitet, göra det lätta bra så att det svåra blir enklare. Vi ska sätta hög press i vår serve för att sedan komma tillbaka med aggressivitet i anfallet efter försvar. Vi har en del bitar att slipa på och varenda match och tillfälle måste vi ta tillvara på. Vi närmar oss slutspel så vi ska försöka sätta detaljerna och hålla en hög nivå i vårt spel under långa stunder för att bli stabilare och inte få några dippar i seten.
Lindesberg – Örebro
Ikväll (onsdag 23/2) kl 19:00 i Lindesberg Arena
Se matchen live på plats eller på volleytv.se
/ Klubben