Efter en tuff batalj mot EVS på lördagen ställdes Örebro mot Gislaved, Gislaved hade för ett par veckor sedan stressat EVS rejält och fått deras match till fem set. Örebro var varnade att inte släppa på gasen och se till att göra alla de förberedelserna man måste göra för att kunna göra en bra prestation. Örebro tog hand om matchen direkt från början och kunde gå mot en stabil 3-0 seger. Vi pratade med tränaren Jonas Svantesson efter matchen.

Grattis till segern och fem poäng i helgen, hur känns det i laget?
Tack, det känns så klart väldigt bra, det var väldigt länge sedan vi vann mot EVS i Ängelholm och på söndagen mot Gislaved efter den urladdningen vi hade på lördagen så gör vi bra insats, det är inte jättelätt att ladda om men hela laget var på tårna och skapade bra energi.
Vad skulle du säga om Gislaveds matchen?
Vi gör det vi ska göra, vi utnyttjar ett till tillfälle att jobba ihop laget, varenda gång vi går ut på banan så har vi en chans att bli lite bättre och framförallt lära oss hur vi reagerar i visa situationer och hur vi ska ta oss an visa utmaningar som lag. Tycker att vi håller ihop spelet på ett bra sätt, det känns aldrig stressat eller pressat utan vi har full koll på situationerna och det känns tryggt på plan.
Nästa match
Örebro – Hylte/Halmstad
Lördag 19/2 kl 15:00 i Idrottshuset eller på volleytv.se
Matchvärd: Swedbank – Känner du till att Swedbank lär barn och ungdomar i Örebro om ekonomi? Swedbank erbjuder kostnadsfria föreläsningar för både föreningar och skolklasser! Vill ni veta mer så läs gärna på swedbank.se/ungekonomi
/ Klubben