Äntligen är det dags för hemmapremiären i EM-kvalet. Ett heltaggat Sverige ska ta sig an Estland i kampen om EM slutspelsbiljetter 2019 nere i Idrottshuset under söndagen. Matchstart 16:00.

Sverige vann överraskande första kvalmatchen borta mot Tjeckien med 3-2 och skaffade sig ett kanonläge inför fortsättningen. Men ska man behålla fördelen av den överraskande segern mot Tjeckien så ska man vinna sin hemmamatch mot Estland. Så det är en verkligt viktig match som Sverige har framför sig i Idrottshuset idag.

Gissa om våra tre Örebrospelare är extra laddade. Att få spela en så här betydelsefull match inför hemmapubliken är något extra. Utöver Josephine, Diana och Linda så ska man förstås kika på volleybollens nya affischnamn, Isabelle Haak, 19 år. En spelare som imponerar och som är tungan på vågen för Sverige i kritiska lägen.

Nu ska vi skapa ett häftigt tryck i hallen och se till att bära fram Sverige till en ny seger i EM kvalet. Kom i tid och följ uppladdningen, givetvis klädda i  igult! Vi lovar att det blir sevärt.

EM kval i Idrottshuset

Söndag 19 augusti 16:00

Sverige- Estland

 

Bild: Daniel Lubner

/Klubben