Ewelina tillhörde trion nyförvärv som kom direkt från RIG Falköping förra säsongen. Hon var med i laget som vann U23-SM och tog klubbens första guld sedan 2008. Under sommaren så hittar vi Ewelina på beachplanen och tillsammans med systern Felicia har det varit framgångar i sommarens Masters turneringar som ersätter Swedish Beach Tour i år. Efter sommaren så ställs systrarna mot varandra i elitserien när Örebro möter Felicias IKSU, som också coachas av pappa Granberg.

Kul att ha dig kvar ännu en säsong! Vad gjorde att du valde att stanna?

Superkul att spela i Örebro volley ännu en säsong! Stämningen i laget, den höga nivån på träningarna, organisationen och en bra tränare gjorde så jag valde att stanna kvar i klubben. Pluggar på universitetet här vilket också bidrog till valet.

Hur ser du på den kommande säsongen? Har du några förväntningar eller målsättning?

Är extremt taggad på säsong 20/21. Trodde jag skulle få göra min första hela säsong med slutspel förra säsongen men eftersom det blev som det blev är jag ännu mer taggad på denna säsong. Målet är självklart att ta guld.

Finns det något från säsongen som varit som du känner att du vill förbättra? Och var det något som du kände att du lyckades med riktigt bra?

Vill självklart förbättra och bli mer stabil i alla moment i spelet. Vill höja både min lägsta och högsta nivå. Något jag lyckades med bra förra säsongen var att kombinera studier och träning.

Hur har sommaren varit?

Min sommar har bestått av beachvolley vilket har varit väldigt lärorikt och roligt.

Den femte Masters turneringen spelas i helgen i Ljungby. Hur ser läget ut inför den?

Vi började starkt och vann den första turneringen och så gick vi till semi i den andra. De senaste två har vi inte riktigt fått till det så vi är väldigt revanschsugna!

Ewelina kommer även denna säsong ses på vänsterkanten.

Bild: Daniel Lubner

/ Klubben