Örebro hade inga problem med att ta sin fjärde raka. Fjorårets nykomling Lund hade det tufft mot hemmalaget och Örebro vann med 3-0 efter klara 25-15, 25-17, 25-19.

Kristen Besselsen var åter poängbäst med Jona Vigfusdottir strax bakom. Samtidigt tar unga centern Linda Andersson för sig mer och mer och blev utsedd till bästa spelare i hemmalaget.

I och med segern går Örebro upp i serieledning. Då ska man ha koll på att Örebro mött fyra lag på undre halvan av serien och att den kommande veckan får vi se var årets Örebrolag egentligen står.

 

På torsdag åker laget till Linköping för ett intressant möte med årets nykomling. Linköping har ett intressant lag och lyckats värva ett par duktiga svenska elitseriespelare inför säsongen. Linköping vann mot Örebro i en träningsturnering i september och är definitivt en nykomling att ta på största allvar.

 

Den största värdemätaren får dock Örebro när de senaste årens svenska mästare kommer på besök på söndag kväll (matchstart 18:00). Ett Engelholm som bär favoritskapet även den här säsongen.

 

En spännande vecka med andra ord…

 

Näste hemmamatch

Söndag 29 oktober 18:00

Örebro – Engelholm

 

 

/klubben

Foto: Peo Sjöberg, Ateljé Änggatan