Örebro gör ett par förändringar i truppen inför våren.

Det står nu klart att mångåriga spelaren i Örebro, Sara Cavretti, lämnar truppen mitt i säsongen och flyttar till Stockholm. Sara har under flera år kombinerat elitseriespel med beachvolleyboll på den svenska touren. Efter att hennes jobbvikariat gått ut så väljer Sara att fortsätta studera kommande termin i Stockholm och får samtidigt större chans att lägga en bra grund för kommande beachvolleybollsäsong. Sara är unik på så vis att hon är en av få spelare som gått vägen från beachvolleybollen till inomhusspel på elitnivå. Det är bara några få spelare genom åren som gått den vägen, annars är det tvärtom som gäller. Vi tackar för alla år och önskar Sara lycka till med sin beachvolleysatsning och civila karriär.

Sedan länge är det också överenskommet med Frida Lund att hon bryter säsongen efter nyår och gör en efterlängtad långresa till Asien under våren. Frida har redan innan säsongen aviserat sin resa under våren och vi hoppas hon får en resa att minnas.

In i truppen kliver, som tidigare meddelats, Sofie Sjöberg. Sofie har ju tre säsonger bakom sig i Örebro innan hon i höstas valde att ta en termins studier på Island. Nu är Sofie tillbaka och är förstås given i truppen. Återstår att se i vilken roll.

#5 Sara Cavretti

#14 Frida Lund

Det innebär att truppen består av tolv kontrakterade spelare. Örebro Volley kommer inom kort komplettera med ytterligare två spelare.

/klubben

Bilder: Ateljé Änggatan