Det var en rafflande match precis i publikens smak, många långa bolldueller varvades med tunga anfall från båda lagen. Hylte/Halmstad var tunga och gav inte bort några enkla poäng, vi fick en pratstund med tränaren Jonas Svantesson.

Hu ser du på denna seriefinal?
Många intryck och mycket som vi kan ta lärdom av, H/H spelade som vi trodde och vi vi stod upp bra i inledningen. Där orkar vi hålla ihop vårt spel och då kommer vi att kunna matcha H/H, men vi tappar lite och klarar inte riktigt av att vara på vår högsta nivå under längre stunder som vi vet att vi måste vara. Våran servemottagning var bra genom hela matchen men vi kommer inte riktigt loss i vårt anfallsspel, vi har en bättre serve än vad vi visade upp idag och den måste vi kunna utnyttja bättre. H/H spelade bra idag men vi gjorde dem bra också, vi gör alldeles för många egna misstag och det går inte mot ett lag som H/H. Men som sagt, nu vet vi vart vi står och det gäller att vi lär oss av denna match och hämtar kraft att pusha hårt framåt för att utveckla vårt spel de kommande veckorna innan det smäller i slutspelet.
Nu väntar två bortamatcher som avslut för grundserien.
På onsdag spelar vi borta mot Lindesberg kl 19:00 och på lördag avslutar vi grundserien borta mot Värnamo kl 15:00.
Efter det väntar slutspelet. När grundserien är avslutad återkommer vi med motståndare!
Oavsett vem det blir är den första kvartsfinalen en bortamatch. Kvartsfinal #2 spelas på hemmaplan i Idrottshuset onsdag 16/3 kl 19:00.
/ Klubben