Första hemmamatchen 2020 blir mot Lunds VK, Örebro möte Lund strax innan juluppehållet  och kunde vinna ganska komfortabelt med 3-0 på bortaplan där även tränaren Jonas Svantesson var ganska nöjd efter matchen.

Första hemmamatchen 2020, hur ser det ut i laget tränare Svantesson?
– Vi har haft lite sjukdomar så vi får se hur vi ska ställa upp men jag tror inte att det kommer att påverka lagets prestation i stort. Yvonne är på väg till Sverige men kommer inte att vara med i imorgon (läs söndag) laget är väldigt taggade på att spela hemmamatch och på att fortsätta göra bra prestationer, vi har tränat bra i veckan och jag hoppas att vi kan visa oss från vår allra bästa sida imorgon (söndag)
Vad blir viktigt i dagens match?
– Som vanligt är vår servemottagning väldigt viktig men också rytmen i vårt anfallsspel, vi har jobbat hårt en längre period med att hitta lite bättre rytm och tempo så att vi kan vara farliga över hela plan och bredda vårt anfallsspel. Klara av att hålla nere våra misstag med att värdera visa situationer lite bättre men fortsätta vara offensiva och aggressiva, en tunn lina att balansera på men något som vi behöver utveckla.
Örebro – Lund
Söndag 12/1 kl 14:00
Idrottshuset
Matchvärd: ICA Nära Oskarstorget
Bild: Klubben
/Klubben