Örebro Volley och Örebro Tennisklubb har under en tid pratat om att samarbeta. Nu är det dags för det första gemensamma eventet, en dygnet runt tävling i padel!

På självaste Alla hjärtans dag startar vi upp denna tävling för mix-par. Tävlingen börjar på fredagen den 14 februari vid 17-tiden och håller sedan på fram till lördag eftermiddag med finalspel och prisutdelningar. Det bir mycket spel! Och inte bara mixed. Vi hinner med en individuell tävling också (americano, dvs dubbelspel med olika medspelare).

Gruppspel i mixed blir det under fredagskvällen, ja ganska långt in på kvällen. På natten blir det en americano-omgång. Under lördagen fortsätter spelet med slutspel i både mixed och americano. Däremellan hinner ni med både häng i vår lounge och eventuellt några timmars sömn… givetvis ser vi till att det finns dryck och lite lättare förtäring att tillgå. Du som älskar spela padel kommer få ditt lystmäte tillgodosett, det blir mycket spel. Och du som kanske ännu inte upptäckt denna roliga och sociala idrott, du har här chansen att få en riktig kick-start. Vi lovar att du kommer bli såld. Sök upp en mixed-partner och anmäl er snarast. Först till kvarn!

Anmälan till eventet hittar du här! 

Anmälningsavgift är 450kr per person och du anmäler dig själv och en partner tillsammans. Då är ni med i både mixspelet och americano. Den lättare förtäringen ingår också.

/ Klubben