I helgen var det tänkt att bli småländskt i Idrottshuset när Örebro gästas av Värnamo på lördagen och Gislaved på söndagen.

Värnamo meddelade på fredagseftermiddagen att de fått reseförbud från lokala smittskyddet pga att det konstaterats smitta i klubben. Lördagsmatchen skjuts därmed upp och vi återkommer med ny matchtid när detta fastställts.

På söndagen ska den uppskjutna matchen (pga Covid-smitta) mot Gislaved spelas. Gislaved har haft en tung höst där säkert 0-3 förlusten i just derbyt mot Värnamo svider allra mest. Möjligen har Gislaved haft lite extra utmaning när man plötsligt tvingades byta huvudtränare pga sjukdom. Blir alltid lite oro även om det är rutinerade Bo Hallberg som tagit över laget (igen). Kanske kommer Gislaved till Örebro med en färsk seger från lördagen (Lindesberg) och hittat tillbaka till vinnarspåret? GVK ska inte underskattas och är bättre än sin tabellplacering.

Matchen spelas med de restriktioner som gäller, dvs maximalt 50 personer i publiken. Eftersom det är en så kraftig restriktion så gäller enbart förköp/föranmälan till båda matcherna. Detta görs på kansli@orebrovolley.com och klubben kommer antingen bekräfta eller meddela om vi uppnått maxgränsen.

Söndag 17:15

Örebro-Gislaved

Matchvärd Synsam

/ Klubben