Säsongspremiär på hemmaplan med ett derby, kan säsongen börja bättre?

Seriepremiären gjorde både vi och Linde förra helgen, ÖV med dubbla bortamatcher mot Lund och RIG Falköping medans Linde tog sig an Degerfors på hemmaplan. 3 vinster för lagen och inget tappat set tror jag båda lagens coacher är nöjda med. I ÖV lägret så fick vi stuva om lite pga skdor och ett arbetsvisum på Victoria Dakin som inte hunnit bli klart, men laget löste det på ett alldeles förträffligt sätt. Spelet flöt kanske inte på som man önskat och prestationen kan bli bättre på alla positioner men man kan skönja en bra grund och att vi kan stuva om i laget om problem uppstår, det år en lååång säsong.

Vi har mött Lindesberg två gånger under försäsongen och lyckats vinna bägge matcherna, båda matcherna var tighta och vi lyckades i slutet av seten skaffa oss momentum med ett par försvarshandlingar extra och ett par egna misstag färre än Linde. Nu har vi kommit ett par veckor in i säsongen och vi kan inte räkna med att vi får ett par enkla misstag från Linde utan vi måste förberedda oss på en lång och tuff fight där två lag kommer att göra allt för att vinna.

Vi kommer även denna match få stuva om lite och i skrivande stund så är det oklart om hur vi kommer att ställa upp laget imorgon (torsdag) Vi har fortfarande inte fått klart med Victorias arbetsvisum och sen har vi några skadekänningar som går en kamp mot klockan och vi får se hur den kampen slutar. Vi kommer inte att chansa med några spelare utan är det någon som inte är fullt återställd så kommer inte hon att få spela, återigen säsongen är låååång.

Örebro Volley – Lindesberg Volley

Torsdag den 4 oktober 2018

KL 19:00

Idrottshuset Örebro.

Matchvärd: ByggTema

/ Coach Svante

Bild: Klubben