Iida kom till klubben inför säsongen 2016/17 från grannlandet Finland. Hon har sedan dess utvecklats enormt och tagit plats som en av klubbens nyckelspelare. Trots sin unga ålder är Iida en av klubbens veteraner och kan för första gången ses som den mest rutinerade spelaren i sin roll.

Vi tog oss en pratstund med Iida.

Kul att ha dig kvar ännu en säsong! Vad gjorde att du valde att stanna?
Kul att jag får stanna kvar! Jag ville självklart fortsätta i Örebro Volley eftersom förra säsongen tog slut för tidigt och vi hade mer att visa. Sen har jag 2 år kvar i skolan här i Örebro och vill göra klart den.
Hur ser du på den kommande säsongen? Har du några förväntningar eller målsättning?
Den kommande säsongen kommer att vara intressant eftersom vi har haft så lång paus från volleybollen. Jag tror att alla kommer att vara lite extra taggade för den här säsongen. Jag förväntar mig en bra och lite annorlunda säsong. Målsättningar finns kvar från förra säsong och det är självklart guld.
Finns det något från säsongen som varit som du känner att du vill förbättra? Och var det något som du kände att du lyckades med riktigt bra?
Jag vill förbättra min mottag. Vi jobbade mycket med det förra säsongen och jag tycker att det har blivit bättre men vill bli ännu mer stabil i mottag.
Hur har sommaren varit?
Sommaren har varit jättebra. Jag har jobbat och tränat mycket. Men har även haft semester från jobbet så att jag har kunnat vara lite med familjen i Finland.
Bild: Klubben
/ Klubben