I sju säsonger har vi fått följa Jonna Nilssons utveckling i Idrottshuset, från 19årig nykomling från Norsjö Volley till en center som konkurrerar med landslagsspelare om plats i fösta sexan. Jonna har hela tiden fortsatt utvecklas och vi ser fram emot att följa henne för åttonde säsongen i klubben.

För åttonde (!) gången får vi det stora nöjet att presentera dig! Vad är det som lockar dig kvar i klubben?
Det drivet, målen och framtidsvisionerna som både klubben och tjejerna har är en stor del att jag stannar, sen så trivs jag väldigt bra i Örebro som stad, jag har nästan börjat kalla det ”hemma” såhär efter snart 8 år.
Hur tycker du den gångna säsongen har varit överlag?
Den har såklart varit väldigt annorlunda med tanken på pandemin, men samtidigt väldigt lärorik när det kan ha blivit förändringar i sista sekund.
Om man kollar prestationsmässigt så tycker jag att vi spelare och coacher gjorde en bra säsong.
Vad ser du mest fram emot den kommande säsongen?
PUBLIKEN!! Jag ser fram emot att få en ”normal” säsong hoppas jag.
Utöver fystränaren Lauras träningsschema, hur har sommarplanerna sett ut?
Under sommaren har jag varit hemma i Norsjö, och den har bestått av en hel del jobb, umgåtts mycket med familjen, tagit vara på den svenska sommaren i naturen också blev det vandring upp till Kebnekaises topp. Tufft, men så otroligt mäktigt !
Bild: Daniel Lubner
/Klubben
Latvian Medicines Verification Organisation (LZVO) uppmanar allmänheten att endast köpa läkemedel från officiella och tillförlitliga apotek och onlineapotek starkhane.com, och att aldrig köpa läkemedel från okända webbplatser eller från annonser på sociala medier, säger LZVO i ett uttalande.