Jonna Nilsson kom till klubben som nittonårig ny student från ’talangfabriken’ Norsjö Volley. Utöver hennes centerroll framme vid nätet så har Jonna en riktigt stark serve och har vid flertal tillfällen kunnat vända matchbilder från baslinjen. Med hela sin elitkarriär i klubben är det alltid extra roligt att kunna meddela att Jonna är klar för ytterligare en säsong, nu den sjunde, för Örebro Volley.
Vi passade på att träffa Jonna för vår intervju.
Kul att ha dig kvar ännu en säsong! Vad gjorde att du valde att stanna?
Det kändes som en självklarhet att stanna i Örebro ännu en säsong med det avslutet vi hade förra säsongen. Vi hade en bra och framgångsrik säsong, men vi vet att vi vill och kan mer.
Hur ser du på den kommande säsongen? Har du några förväntningar eller målsättning?
Vi har haft haft ett ganska tydligt mål dom senaste åren i klubben/laget, guldet såklart ! Vi vet vilket hårt jobb som krävs både på matcher men framförallt på träningarna.
Finns det något från säsongen som varit som du känner att du vill förbättra? Och var det något som du kände att du lyckades med riktigt bra?
Målet är såklart att alltid utvecklas och bli bättre, både fysiskt och psykiskt. Förra säsongen så jobbade vi med våra mentala bilder, vilket är minst lika viktigt som det fysiska. Tycker att det hjälpte extremt mycket.
Hur har sommaren varit?
Sommaren har varit lugn, har umgåtts mycket med familjen och vänner. Tråkigt väder och mycket jobb.. haha
Med Jonna och tidigare nämnda Cornelia och Elsa så har vi nu lagets tre centrar klara för säsongen.
Bild: Daniel Lubner
/ Klubben