Efter lite träning på lördagsförmiddagen började laget vid lunchtid ta sig ner de dryga 40 milen till Ängelholm för den tredje semifinalen. Matchen spelas på söndag kl 16 men laget vill ha en god natts sömn och slippa gå upp tidigt för en lång resa på matchdagen.

Örebro är i brygga. 0-2 underläge i matcher och nu har Örebro kniven på strupen. Man måste helt enkelt vinna de kommande matcherna  om det ska bli finalspel i år. Annars väntar bronsmatcher.

Det har varit två välspelade matcher som Örebro inlett bäst. I båda har Örebro tagit ledning med 1-0 för att sedan inte riktigt orka hålla uppe spelet på samma nivå. Samtidigt har Engelholms tunga anfallsspel malt ner Örebro och matcherna har sett ganska lika ut. Örebro tröttnar, inte minst mentalt, och Engelholm maler på utan större svackor. 1-0 till Örebro blir 1-3 i båda matcherna.

Coach Brendan har haft en del att fundera på de senaste dagarna. Finns det något ess att dra fram ur rockärmen i det här pressade läget? Vi får se, spännande blir det.

Vinner Örebro blir det en fjärde semifinal redan på tisdag kväll i Örebro kl 19:00. Förlorar Örebro fortsätter säsongen med bronsmedaljmatcher.

 

Bild: Daniel Lubner

/Klubben