Dagarna går fort och vi är redan i september med drygt en månad kvar till säsongspremiären av Elitserien 19/20!

I helgen har laget ett träningsläger i Örebro. Inför lägret passade vi på att sätta oss ner med head coach Jonas Svantesson för att höra hur han tycker det gått sen laget samlades i augusti.

– Nu har ni kunnat träna på i några veckor. Vad säger första intrycken om årets lag?

Otroligt ambitiös och målmedveten grupp, vi är bara i början av säsongen och allting är roligt men samtidigt så vet alla vad de vill och framförallt vart de siktar.

– Har spelarna skött sig under sommaren?

Hahahaha, om du frågar en tränare så kommer han aldrig att vara nöjd. Alla har gjort mer än vad de gjorde förra sommaren och vi fick några riktigt bra testresultat i början av augusti.

– Är det någon som har ’överraskat’ dig så här långt?

Det är en så ny grupp så det är alltid någon varje dag som överraskar, vill helst inte syfta på någon speciell men hela gruppen har överraskat och inte bara spelmässigt.

 – Vi går in i ny månad nu och sista månaden innan elitserien börjar. Vad kan vi se fram emot i September?

MATCHER!!! Ska bli så skönt att dra igång matchandet, september är en träna tufft och samtidigt spela matcher månad, vi kommer att ställas inför många frågor som vi kommer att få leta svar på under veckorna.  –

Slutligen, det ryktas om att en ny spelare kan vara på väg till Örebro… är det något du vill kommentera?

Hmmmmm, vi letar efter en högerkant och nu har vi kanske hittat de som vi söker efter, du får hålla utkik efter fler nyheter i nästa vecka mer kan jag inte säga just nu.. 😉

Som Svante hintar så blir det några matcher i september. Helgen den 21-22 september så ordnar vi tillsammans med Lindesberg en träningsturnering. Vilka klubbar som deltar, spelschema och information kommer här på hemsidan. För stunden så kan vi säga att lördag 21 september så spelar lagen i Lindesberg Arena och söndag 22 september så spelar de i Idrottshuset.

Bild: Joakim Hjortsberg, Frilansfotograferna

/ Klubben