SM-slutspelet närmar sig! Under elitseriesäsongens crescendo livesänds 32-68 matcher på elitserienvolleyboll.se.

Volleyboll upplevs bäst på plats, men det är också en enormt bra TV-sport! Därför är det med stor glädje Svenska Volleybollförbundet och Svensk Elitvolleyboll i samarbete med Sportsground kan erbjuda webbsändningar på elitserienvolleyboll.se under säsongen 2019/20.

Lagom till SM-slutspelet har Sportsground tagit fram Slutspelspaketet som ger köparen chansen att säkra alla kommande slutspelssändningar. Det totala antalet livesändningar som ingår i Slutspelspaketet uppgår till minst 32 och max 68, beroende på hur långa matchserierna blir. Paketet garanterar köparen att se alla avgörande matcher under hela slutspelet och inkluderar givetvis alla matcher från finalserierna!

Slutspelspaketet kostar 498 kr och är därmed med ett prisvärt alternativ till pay per view-lösningen där sändningarna kostar 89 kr/st. Totalt värde på paketet uppgår till minst 2 848 kr (32 sändningar) och max 6 052 kr (68 sändningar).

Men det lockande priset är inte allt. Beställer du Slutspelspaketet av någon förening i elitserien så går 50% direkt till den föreningen! Givetvis ingår det en hel del prestige i detta i form av bragd rätt nästa gång elitserieklubbarna samlas så låter detta erbjudande intressant tänk till en extra gång vilken klubb du vill backa i denna kamp.

Vilka matcher är det då du kan se via sportsground? Nedan ser du sändningsschemat för slutspelet:
– Åttondelsfinalserierna: Match 2-3
– Kvartsfinalserierna: Match 3-5
– Återkvalsserierna: Match 2-3
– Semifinalserierna: Match 2-5
– Finalserierna: Match 1-5

Vill du gå med i lag Örebro Volley och köpa Slutspelspaketet av oss och på så vis bli en del i denna viktiga match utanför planen?? Mejla oss på klubb@orebrovolley.com och lägg din beställning. Vi mejlar ut information om hur du löser ut dit Slutspelspaket och när betalningen är genomförd skickar vi ett mejl med värdekoden som ger dig tillgång till alla slutspelssändningar!

LÄNKAR
Se livesändningarna på elitserienvolleyboll.se!
Så avgörs SM-slutspelet

 

Bild/Montage: Joakim Bengtsson, Foto: Robert Boman, Daniel Lubner

/ Klubben