Örebro Volley har gjort klart med ytterligare en förlängning i guldlaget. Det är servemottagande spikern Maja Hedén som är klar för spel säsongen 2024/25.

För mindre än två veckor sedan guldjublade Maja Hedén tillsammans med Örebro Volley. Nu blir hon fjärde spelare och den tredje från guldlaget att förlänga sitt kontrakt med mästarinnorna.

Maja som kommer från kända volleybollklubben Vallentuna och gick på volleybollgymnasiet innan hon anslöt till Örebro Volley inför säsongen 2020/21.

Under den gångna säsongen har den 178 cm långa Maja haft en större roll som servemottagande spiker och fått mer speltid. I Grand Prix och SM-slutspelet har hon främst använts som serve- och baklinjespecialist.

– Jag ser redan fram emot nästa säsong i örebro-tröjan, som blir min femte. Det kommer bli en del spännande förändringar i laget och i ledarstaben. Ska bli så roligt att fortsätta resan med Örebro Volley, säger Maja Hedén

Under elitserien registrerades Maja för 35% vunna anfall och totalt 47 poäng från sin vänsterkant. Hennes styrka ligger främst i serve- och servemottagning, men som siffrorna visar så har Maja utvecklat sitt anfallsspel för varje säsong i Örebro Volley.

– Väldigt bra att Maja fortsätter. Hon har utvecklats för varje säsong och hon är en viktigt spelare både på och utanför planen. Hon har fått komma in i avgörande lägen under säsongen och har alltid levererat så jag är övertygad att hon är redo för större uppgifter framåt, säger Head Coach Jonas Håård.

/Klubben