Precis lagom till jul har Örebro Volley och Midroc förlängt samarbetet innebärande att man förstärker och fördjupar relationen.

Midroc är en stor koncern med 4000 anställda inom samhälls- och industriutveckling. Örebro Volley är väldigt stolta över det här samarbetet som nu är inne på sitt fjärde år.

Midroc är ett stort företag men vi har fått en väldigt fin lokal kontakt med personerna här i Örebro, ett verkligt idrottsintresserat gäng. Det känns spännande att vi nu ytterligare förstärker vårt samarbete

säger Malin Lake, marknadsansvarig i Örebro Volley

Vi kände att det klickade direkt första gången vi träffades när klubben kom och berättade om Örebro Volley och hur man bedriver sin verksamhet.

Vi på Midroc drivs av sunda värderingar och vi vill göra en positiv skillnad, så när man beskrev med vilket engagemang och hur klubben arbetar både på och utanför planen kände vi att ”här vill vi vara med”.

Vi har precis tecknat ett nytt sponsoravtal och då känns det både viktigt och helt rätt när vi nu väljer att stödja Örebro Volley lite extra i dessa speciella tider.

Man jobbar ofta i ekonomisk motvind och vi hoppas att vårt utökade samarbete ska bidra till fortsatt sportslig framgång och även göra positiv skillnad för människor utanför planen.

Skriver regionchefen Fredrik Gustafsson på Midroc Electro AB i samband med att avtalet skrivs på.

Bild: Daniel Lubner

/Klubben