Krutröken hade knappt hunnit lägga sig efter SM-finalen mot EVS innan jobbet var i fullgång inför nästa säsong både med lagbygget och de stora evenemangen som klubben har i maj.

Med Sveriges största ungdomsturnering Mikasa Challenge med nästan 300 lag och sen landskampen i Golden League mot Tjeckien med ett stort jobb att klä in hallen och lägga nytt golv med den speciella volleybollmattan. Mycket jobb för alla runt omkring klubben men med ett suveränt samarbete med KFUM Örebro Volley så kunde båda evenemangen genomföras på bästa sätt och efter mycket svett, träningsvärk och skratt så blev tillställningarna succéer i år igen.

Nu går silly season igång och vi kommer att presentera 2019/20 års spelartrupp i Örebro Volley några veckor framöver, vilka nya spelare kommer in?

Vilka spelare stannar?

Vad blir lagets målsättning?

Hur ser det ut i de övriga lagen?

Många är frågetecknen som vi ska försöka rätta ut inför den spännande säsongen 2019/20, se till att börja följa Örebro Volley redan nu så att du är uppdaterad och redo för en spännande säsong och det utlovas tävlingar om matchbiljetter till premiären i Örebro Volleys hemmaborg, håll utkik på Instagram och Facebook för nya uppdateringar, häng med!

 

/ Klubben

Bild: Joakim Hjortsberg, Frilansfotograferna