Sedan drygt ett år tillbaka har Örebros elitklubbar, ÖSK fotboll, Örebro Volley, KIF Örebro, Örebro Hockey och Black Knights, arbetat tillsammans med Örebrokompaniet i ett föreningsöverskridande samarbete för att aktivt agera och bidra till att bryta den negativa trenden i våra ungdomars psykiska hälsa.
Vi vill främja och förebygga psykisk hälsa bland unga i Örebro och lyfta samtalsämnet i samhället generellt.

Vill du veta mer om projektet så finns det mer information på projektets hemsida som vi precis har släppt, skitbra.nu. Hemsidan kommer framåt att, tillsammans med projektledarna, formas av ungdomarna i projektet.
Alternativt kontakta Projektledare, Malin Lake, info@skitbra.nu eller ring, 070-611 61 31

För alla oss i föreningarna som står bakom projektet känns det oerhört viktigt att vi gör vad vi kan för att stärka våra ungas hälsa!

”För oss i Örebro Volley är den mentala hälsan en del av vår ryggrad. Därför är det här initiativet självklart och ett måste för oss. Vi behöver starka och trygga individer som kan bygga vårt samhälle i framtiden. Med vår erfarenhet och ungdomarnas vilja att hitta en god mental hälsa hoppas vi kunna göra skillnad för Örebros ungdomar. Vi är stolta över att vara en del av projektet Skit/Bra och stolta över det föreningsöverskridande projekt som det har kommit att bli. Våra samarbetspartners har också investerat i projektet och gett det möjlighet att lyfta från idé till verklighet. Engagemanget och gensvaret för projektet har varit otroligt starkt!”

/Klubben