Såväl Sara Cavretti som Jona Vigfusdottir återkommer i Örebrotröjan den här säsongen. Efter en intensiv beachvolleybollsommar med turneringsspel i princip varje vecka har Sara och Jona anslutit till truppen efter välbehövlig vila.

 

Sara, efter en sommar med beachvolley är det dags för inomhusspel, kommentar

Det är alltid väldigt roligt att komma in efter sommaren där ett lag på två personer blir till fjorton! Det är det jag gillar allra mest med inomhusvolleyboll, den fantastiska lagkänslan!

 

Jona, det var en intensiv sommar men nu är det inomhus som gäller

Det är skönt att komma in igen efter ett fantastiskt rolig beachvolley säsong. Jag är glad att slippa vinden, det har jag haft svårt med så det känns bra att kunna beräkna vart bollen kommer hamna, haha…

Ny tränare och en hel del nytt i laget, vad tror du om säsongen?

Jag tror säsongen kommer vara bra!  Mycket talang i laget och spännande med en ny coach.

 

Sara, vad tror du om säsongen?

Det känns jätteroligt och spännande med Brendan som ny tränare. Han kommer in i klubben och bidrar med nya tankesätt och idéer vilket jag tror är viktigt för ett lag som vill utvecklas. De nya spelarna passar väldigt bra in i gruppen och laget består i år av en stor trupp med en enorm bredd. Det är många spännande saker på gång i både klubben och laget och jag ser mycket fram emot att få dra igång säsongen på allvar!

 

Seriepremiär

Lördag 7 oktober 14:00

Örebro – Sollentuna