Det var ett heltaggat Örebro som kom ned till Skåne och Lund denna lördag, Örebro är givetvis favoriter till segern men presterade också riktigt bra och gav aldrig Lund någon chans att komma in i matchen. Långa serveserier från Örebro präglade matchbilden och Örebro tog till vara på de tillfällen som gavs.

Grattis till segern mot Lund, en lång resa men det verkar som att ni lyckades hitta rätt fokus inför matchen, eller vad säger du Jonas?
– Håller helt med, vi gör en bra prestation och det är första gången denna säsongen som jag tycker att vi presterar bra mot ett lag från undre halvan av tabellen. Det finns så många olika sätt att vinna på och jag har full respekt för Lund och vet vilket jobb tränarna och spelarna lägger ned men idag visar vi oss från vår bästa sida och då har Lund inte mycket att sätta emot och det är så vi måste göra för att kunna utvecklas och bli bättre på sikt. Göra många bra prestationer i rad och inte bara stirra oss blinda på resultatet och då spelar det ingen roll vem som står på andra sidan nätet, vi ska försöka höja vår lägsta nivå och då måste vi ta tillvara på varje tillfälle som ges, både på match och träning. Det var en kort period i tredje set som vi kanske inte kommer upp till den prestationen vi vill, men det är en sekvens på kanske totalt 10 minuter utav 60 och då får till och med jag vara lite nöjd.
Skönt att höra att du är lite nöjd för en gångs skull, stormatch nästa helg och fri entré vad tror du om det?
– Ska bli riktigt roligt och jag hoppas att vi kan få mycket publik och ett bra tryck i hallen, Vi ser verkligen framemot denna match så det är en bra vecka som ligger framför oss och det ska bli kul att möta ett riktigt bra Engelholm som har spelat bra matcher den senaste tiden och som säkerligen är i toppform och kommer att vara rejält taggade för att vinna på vår hemmaplan. Missa inte detta tillfälle, ni kommer att ångra er om ni inte kommer och tittar.
Nästa hemmamatch i Idrottshuset
Örebro – Engelholm
Söndag 12 december kl 13:30
Matchvärd: ÖBO
FRI ENTRÈ
Bild: Daniel Lubner
/Klubben