Efter att Örebro förra helgen kunde skräll vinna mot de kanske största guld favoriterna på många år så vänder nu semifinalserien ner till Halmstad. Vi fick en pratstund med tränaren Jonas Svantesson.

En fantastisk första semifinalmatch mot Hylte/Halmstad och ni har satt press på guldfavoriterna, hur går tankarna inför denna match?
Precis som innan den första matchen, vi måste kunna stå emot och vara immuna mot H/Hs spel, de är väldigt bra och har bra spelare på alla positioner så det kommer att bli en tuff utmaning för oss att hitta vägar att vinna. H/H kommer att ha perioder i matchen där de kommer att vara väldigt bra och då måste vi kunna stå emot och orka driva på för att kunna vara redo på att ta vara på chansen när den dyker upp. Sen måste såklart alla speldelar vara på topp om vi ska kunna skapa chansen att kunna stressa dom och få momentum i matchen,  vi tänker oss nog ett H/H som kommer att vara supertaggad i början så det gäller att vi är förberedda på högt tempo och mycket energi på andra sidan. De är fortfarande skyhöga favoriter till att gå till final men kan vi stå emot och få lite press på dom under tillräckligt lång tid så kan vi kanske få en till chans att vinna sista bollen även i denna match.
Hur ser truppen ut?
Alla spelare är tillgängliga, peppar, peppar……………
Semifinal 2
Hylte/Halmstad – Örebro
Söndag 11/4 kl 14:00
Se matchen live på volleytv.se
Bild: Daniel Lubner
/Klubben