Den senaste och sista av fjolårets nyförvärv som förlänger är ingen mindre än Sofia Stiernström! Sofia som också gått på RIG hann göra en säsong i Lindesberg innan hon kom till Örebro. Precis som tidigare nämnda förlängningar var Sofia med i laget som tog U23 SM guldet. Efter säsongens abrupta slut fick Sofia möjligheten att genomgå en ledbandsrekonstruktion tidigare än planerat. Med en längre rehabperiod innan säsongen så är hon tillbaka på plan så vi ser fram emot att se hur långt en ohindrad Sofia kommer kunna nå på vänsterkanten denna säsong!

Kul att ha dig kvar ännu en säsong! Vad gjorde att du valde att stanna?

Kul att vara kvar! Efter förra säsongens förtidiga avslut genomgick jag en efterlängtad ledbandsrekonstruktion under våren och efter mycket rehab är jag nu taggad på en ny säsong. Jag känner att vi har mycket bra att jobba vidare med från förra säsongen. Sen påbörjar jag till hösten läkarstudier på Örebro universitet, så mig blir ni inte av med på ett bra tag. 😉

Hur ser du på den kommande säsongen? Har du några förväntningar eller målsättning?

Den kommande säsongen kommer garanterat blir annorlunda på många sätt från tidigare år, något som dock kommer vara samma är den grymma träningsatmosfär och målsättning som vi som lag skapat tillsammans – GULD.

Finns det något från säsongen som varit som du känner att du vill förbättra? Och var det något som du kände att du lyckades med riktigt bra?

Jag vill fortsätta att utveckla mitt mottagsspel. Det kommer bli spännande att efter några år av fotledsproblem äntligen få testa på att spela utan skada och ta ytterligare kliv framåt i mitt spel.

Hur har sommaren varit?

Sommaren har varit jättebra. Jag har spenderat sommaren nere på västkusten där jag tagit en välförtjänt ledighet från jobb och kunnat fokusera på rehab och försäsongsträningen varvat med dopp i havet och umgänge med familj och vänner.

Bild: Daniel Lubner

/ Klubben