Sollentuna ligger femma i tabellen och Örebro ligger fyra med en mindre match spelad än både Sollentuna och de som ligger framför. Sollentuna har spelat 6 matcher med resultatet 3 vinster och 3 förluster. vi har tagit en pratstund med tränaren Jonas Svantesson och frågat om förutsättningarna inför denna match.

Sollentuna på bortaplan brukar bli jämna matcher, vad tror du om dagens match?
Tror att det kommer att bli riktigt jämnt även denna gång, Sollentuna är ett bollskickligt och boll tryggt lag som sällan gör många misstag och ger bort poäng till motståndarna. De kommer att sätta hög press på oss i alla momenten så det gäller att vi är redo för en tuff och säkert lång match.
Vad behöver Örebro göra för att ta vinna mot Sollentuna?
Vi måste upp på en hög prestationsnivå under lång tid, Sollentuna kommer att vara redo att fightas för varje poäng och det måste vi vara också. Det kommer att bli många långa bolldueller så det kommer att krävas en mix av mycket tålamod och aggressivitet för att inte bli frustrerade när bollen kommer tillbaka när det blir långa rallys och aggressiva så att vi kan ta tillvara på de lägen som vi skapar. Vi har ett par saker taktiskt som vi ska titta lite noggrannare på men annars så är det vårt spel och vår grundtaktik som vi ska försöka utföra och vara väldigt skarpa på .
Sollentuna – Örebro
Lördag 30/10 kl 14:30
Se matchen live på volleytv.se
Bild: Joakim Hjortsberg, teamjoe.se
/ Klubben