Örebro Volley ligger i startgroparna för sin 36:e raka elitseriesäsong. Efter en välbehövlig återhämtning efter vårens SM-finaler och sommarens uppbyggnadsperiod närmar sig en ny säsong snabbt.  De kommande veckorna kommer vi presentera årets spelartrupp här på hemsidan.

Fjolåret avslutades med SM-final och vunnet silver. Sedan dess har en hel del hänt i truppen. Klart är att våra tre amerikanskor i fjolårets trupp inte återkommer. Både Angel Gaskin och Annie Ertz återfinns i Schweiz kommande säsong, dock inte i samma lag. Vidare har Jonna Wasserfaller lämnat truppen och vi vet att Jonna hoppas på ett utlandskontrakt.

Elitserien inleds för Örebros del med två bortamatcher där premiären spelas mot Sollentuna 24 september och helgen efter mot mästarna Hylte/Halmstad. Tuffast möjliga start, och som inte det vore nog utmanande blir hemmapremiären mot SM-trean och notoriska topplaget Engelholm lördagen den 8 oktober.

Under fliken ”matcher” kan du nu se samtliga hemmamatcher för säsongen 2022-2023. Bara att plocka fram almanackan och lägga in matcherna så du inte missar någon.

HEMMAPREMIÄR

Lördag 8 oktber 15:00

Örebro Volley – Engelholm

 

Bild: Joakim Hjortsberg

/ Klubben