Med två veckor kvar till seriepremiären (7 oktober 14:00 hemma mot Sollentuna) är det i helgen dags för coach Brendan att få en ordentlig utvärdering på var laget står. Fyra matcher står på programmet varav två spelas i Lindsberg under lördagen och sedan blir det två matcher i Idrottshuset på söndagen.

 

På lördagen tar Örebro sig an nykomlingen Linköping. Linköping gick obesegrat genom division I ifjol och blir en intressant nykomling. Därefter möter Örebro danska mästarinnorna Holte från Köpenhamn. Ett lag som ofta anses som ett av de bästa lagen i Skandinavien, alltid med ambitionen att spela i Europacupen, så även i år. Så Holte lär vara riktigt långt framme redan nu med tanke på att Europacupspelet alldeles snart börjar för deras del.

 

Söndagen inleds med att Örebro möter fjolårets semifinallag Hylte/Halmstad. H/H slog ju ut Örebro med ganska klara 3-0 i semifinalserien förra säsongen och ser även i år riktigt starka ut. Helgens spel avslutas mot Lindesberg. Även i år lär det blir både spännande och intressanta matcher mellan länskollegorna.

 

Lördag i Lindesberg

09:30 Örebro-Linköping

13:30 Örebro – Holte (Danmark)

 

Söndag i Idrottshuset, Örebro

09:00 Örebro – Hylte/Halmstad

15:30 Örebro – Lindesberg

Fri entré. Välkomna ner och kika på årets Örebroupplaga.

 

/klubben